ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Şehit Mustafa Türker İlkokulu

May

Okulumuza ismi verilen ve 1989 yılında Şırnak kırsalında hakkın rahmetine kavuşan aziz şehidimiz Mustafa Türker adına kabrinin bulunduğu Sarıcakaya ilçesi Dağküplü köyünde mevlüt okutulmuş olup kabri başında dualarla anılmıştır. Bu vatan uğruna ebediye intikal etmiş tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZIN 103. YIL DÖNÜMÜMÜNÜ BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLADIK.....

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. Yıl dönümünü törenle kutladık. Başta okulumuza ismi verilen Şehit Mustafa Türker olmak üzere tğm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuz 1/B sınıfı öğrencileri II. dönem başı sınıf başkanını demokratik bir şekilde seçim yaparak belirlediler.

Mrt

1/D Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Eda Karagöz Ayan ile Dijital Çağın Metaverse Kahramanları( Meteverse Heros Of The Digital Age ) ETwining projesine dahil olup etkinliklerine başladılar.

Mrt

Okulumuz 3/E Sınıf Öğretmeni Buket COŞKUN kuruculuğunda başlatmış olduğu eTwinning projesine 1/B Sınıf Öğretmeni Gönül ÖNCÜL ve İngilizce Öğretmeni Salihe ÖZEN katılım göstermektedir. Projemizin amacı matematiğe karşı önyargı geliştirmiş öğrencilerimizin korkmadan matematiği sanatla birleştirerek eğlenerek öğrenmelerini sağlamaktır. Projemizde İki yabancı proje ortağımız (FransaRomanya) vardır.

Mrt

1/D sınıfı öğretmenleri Eda Karagöz Ayan liderliğinde Carbon Footprint ( Karbon Ayak İzi) eTwining projesi etkinliklerine başladılar. Kuruculuğunu Eda Karagöz Ayan ın yaptığı proje Azerbaycan ortak iş birliği ile yürütülmektedir. Türkiye den farklı illerden 10 okul ve Azerbaycan dan 2 okul katılmaktadır. Projemizde karbon ayak izimizi azaltalarak sürdürülebilir bir yaşam için çalışıyoruz

Mrt

Bu sene 10.sunu yaptığımız Paylaşıyoruz Projesi'nin kapsamında; Müdürlüğümüz sorumluluğunda Müdür Yardımcılarımız Ali DEMİRBAŞ, Proje Koordinatörümüz Rehber Öğretmen Abdullah Can GÜMÜŞ,Rehber Öğretmen Dilber OĞUR,Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü Öğretmenimiz Adnan DALGIÇ, Canan ÖZCAN ve Selma İLKAY, Okul Aile Birliği Başkanımız Sevim ÇALIŞKAN'ın işbirliğiyle yetim,öksüz,depremzede,mülteci ve maddi durumu kötü 135 öğrencimizin bulunduğu 106 velimize/ailemize toplam 106 adet gıda yardımı kolisi teslim edilmiştir.Kampanyamıza maddi,manevi destek veren herkese çok teşekkür ederiz.Allah kabul etsin.

Mrt

''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' kapsamında şubat ayı etkinliği olan ''Deyimler ve Atasözleri Okumaları'' alanında öğrencilerimizin deyimler ve atasözleri temalı hazırladıkları maket ve resimlerden oluşan sergimizi açtık.

Mrt

4. Sınıf öğrencileri diğer sınıflara giderek İngilizce deneyler yaptılar. Deneylerini hem İngilizce hem Türkçe olarak sunan öğrencilerimiz diğer arkadaşlarının da yabancı dile olan ilgisini arttırdı.

Mrt

1- E Sınıfı öğrencileri okumaya geçmelerini pasta ile kutladılar.

AFET VE ACİL DURUM EĞİTİM VE TATBİKATINI YAPTIK

Şehit Mustafa Türker Anaokulumuz ERASMUS'ta

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında mezun öğrencilerimiz öğretmenleri Eda Karagöz Ayan ile birlikte hazırlamış oldukları eTwinning projesi kapsamında Avrupa Kalite Etiketi ve Ulusal Kalite Etiketi kazanmışlardır. Öğretmenimizi ve öğrencilerini tebrik ederiz.