ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Şehit Mustafa Türker İlkokulu

AFET VE ACİL DURUM EĞİTİM VE TATBİKATINI YAPTIK

Şehit Mustafa Türker Anaokulumuz ERASMUS'ta

Ock

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında mezun öğrencilerimiz öğretmenleri Eda Karagöz Ayan ile birlikte hazırlamış oldukları eTwinning projesi kapsamında Avrupa Kalite Etiketi ve Ulusal Kalite Etiketi kazanmışlardır. Öğretmenimizi ve öğrencilerini tebrik ederiz.

Ock

1/D sınıfı öğrencileri öğretmenleri Eda Karagöz Ayan ile birlikte Cumhuriyetimizin 100. Yıl anısına 100. Yılda 100 Ağaç eTwinning projesi kapsamında logo ve afişlerini hazırladılar.

Ock

Genç Tema 1/D sınıfı öğrencilerine Sıfır Atık ile ilgili bilgi verdiler ve minik meşe palamudu fidanı hediye ettiler. Nazik ziyaretleri ve bilgileri için Genç Tema üyelerine teşekkürler

Ara

Dilimizi Zenginleştirelim Projesi kapsamında Aralık ayının 2. Etkinliği olan Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması okulumuzda yapılmış olup, okulumuz yarışma değerlendirme komisyonu tarafından dereceye giren öğrencilerimiz belirlenmiştir. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında eş anlamlı kelimeler panosu hazırladık. Ayrıca Bilen Oturur oyunu ile eş anlamlı kelimeleri eğlenerek öğrendik.

Ara

1/D sınıfı öğrencileri Yerli Malı Tutum Yatırım Haftası etkinlikleri kapsamında yerli ürünlerimizi tanıtıp tekerlemeler söylediler. Tutumlu olmak için kendi kumbaralarını hazırlayıp para biriktirmeyi ve para biriktirmenin önemini kavradılar