ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Şehit Mustafa Türker İlkokulu

Ekm

3-F Sınıfı öğrencileri fen bilimleri dersinde gezegenimiz Dünya'nın katmanlarını modelleyerek çalıştı.

Ekm

1/D Sınıfı öğrencileri öğretmenleri Eda Karagöz Ayan eşliğinde okulda ilk günüm ve ilk okuma yazma öğreniyorum etkinliğini gerçekleştirdiler

Tem

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Gülşen ÜÇYILDIZ 17.07.2023 tarihi itibariyle emekliye ayrıldı.Müdürlüğümüz bünyesinde çalıştığı süre boyunca takdire şayan enerjisiyle öğrencilerinin bilgi ve becerilerini artırmadaki kararlı çabasıyla verdiği emeklerden dolayı öğrencileri,velileri ve kurumumuz adına telekkür eder, emeklilik yaşamında sevdikleriyle beraber geçireceği uzun ve sağlıklı bir ömür dileriz.

Haz

Okul Müdürümüz Mahfuz SEVİNÇ, 4 Aralık 2014 tarihinden itibaren yürüttüğü müdürlük görevi süresinin sonuna geldiği ve başka kuruma atanacağı için meslektaşlarıyla vedalaşarak görev süresi boyunca aile ortamı huzuruyla yaptıkları teşrik-i mesailerinden dolayı teşekkür ederek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Bila noksan çeyrek yüzyıldır okulumuzda görev yapan ve emekli olan meslektaşımız Rukiye ÖZSU'ya Okul Müdürümüz Mahfuz SEVİNÇ plaket ve çiçek vererek emeklilik hayatında sevdikleriyle birlikte geçirecekleri uzun ve sağlıklı bir ömür diledi.

Atandığı günden bugüne sabırla gayret eden meslektaşımız Hatice DEMİRCİ'nin başka kuruma ataması olması nedeniyle Okul Müdürümüz Mahfuz SEVİNÇ plaket vererek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Şehit Mustafa Türker İlkokulu Ailesi olarak Okul Müdürümüz Mahfuz SEVİNÇ'e,meslektaşlarımız Rukiye ÖZSU'ya ve Hatice DEMİRCİ'ye emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.Sevdikleriyle birlikte geçirecekleri uzun ve sağlıklı bir ömür diliyoruz.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı karne töreni ile sona erdi.Törende Eğitim Öğretim Yılı boyunca üstün gayret ve başarılarından dolayı Temizlik Personellerimiz Şükriye KAPAN,Emine SAĞAN,Behiye DEĞER ile Özel Güvenlik Görevlimiz Azime UYSAL'a Okul Müdürümüz Mahfuz SEVİNÇ tarafından plaket verilerek teşekkür etti.Emeklerine sağlık.

Çok amaçlı salonda yapılan Sene Sonu Öğretmenler Kurulu toplantısında; yıl boyunca okulda yapılan çalışmalarda,projelerde ve kurumsal kültür uygulamalarında olağanüstü gayret ve başarılarından dolayı Müdür Yardımcılarımız Ali DEMİRBAŞ ve Canan ÖZCAN'a,Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlarımız Abdullah Can GÜMÜŞ ve Dilber OĞUR ile Sınıf Öğretmenimiz Buket COŞKUN'a Okul Müdürümüz Mahfuz SEVİNÇ tarafından plaket verilerek teşekkür edildi.Emeklerine sağlık.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı karnelerin öğrencilerimize verilmesinin aradında tören alanında yapılan bayrak töreni ile sona erdi.Herkese iyi tatiller.

Haz

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı 6.Geleneksel Yıl Sonu Şenliği ve Mezuniyet Töreni A Blok binamızın önündeki tören alanında yapıldı.Eğitimleri boyunca öğrencilerimize emek veren meslektaşlarımıza öğrenci ve velilerimiz adına teşekkür ederiz.Mezun olan öğrencilerimizin bahtı açık olsun.Şenliğimize emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Haz

Okulumuz 4-E sınıfı öğrencileri mezuniyet heycanlarını Öğretmenleri Eda KARAGÖZ AYAN ile birlikte hazırladıkları programa velilerinin de katılımıyla yaşadılar.Meslektaşımızın ve öğrencilerinin emeklerine sağlık.Mezxuniyetleri hayırlı olsun öğrencilerimizin.Tebrikler.

Haz

Okulumuz 1-F Sınıfı öğrencileri Öğretmenleri Gülşen ÜÇYILDIZ ile birlikte A Blok çok amaçlı salonda "Okuma Şenliği" etkinliği yaptılar.Okul İdaresi ve velilerin katılımıyla gerçekleşen şenlikte öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi.Meslektaşımızın ve öğrencilerinin emeğine sağlık.Tebrikler...